Overstappen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. De energiemarkt is volop in beweging en de Saman Groep is er met Saman EnergiQ helemaal klaar voor. Al jaren lang zorgen wij ervoor dat je op een duurzame manier energie kan besparen of zelf opwekken. Nu biedt Saman EnergiQ ook de levering van energie aan waarmee iedereen kan profiteren van voordelige energie uit Zeeland!

Je kan bij Saman EnergiQ duurzame stroom en gas afnemen tegen aantrekkelijke tarieven. Dit kan zowel online als eenvoudig telefonisch.

Zelf afsluiten

Kies voor de onderstaande knop ‘Sluit aan bij EnergiQ’. Je kan op deze pagina eerst jouw voordeel berekenen en daarna de keuze maken om het gemakkelijk zelf online af te sluiten. Na het invullen van jouw postcode, huisnummer en verbruik (gas in aantal m³ en stroom in kWh) krijg je een aanbod te zien voor Saman EnergiQ voor één jaar en voor drie jaar vast.

Indien je huidige contract nog niet is afgelopen kan je er voor kiezen om toch over te stappen en een opzegvergoeding te betalen. Deze opzegvergoeding is afhankelijk van de looptijd van jouw huidige contract. Wanneer er wordt gekozen om over te stappen met een opzegvergoeding gelden onderstaande opzegvergoedingen. Dit zijn door de overheid vastgestelde bedragen. Deze bedragen worden door de oude energieleverancier vermeldt op de eindafrekening.
 

ContractduurResterende looptijdMaximale opzegvergoeding
1 jaar< 1 jaar€50,-
> 1 jaar< 1,5 jaar€50,-
 1,5 tot 2 jaar€75,-
 2 tot 2,5 jaar€100,-
 > 2,5 jaar€125,-
Let op! Bovenstaande bedragen gelden voor gas en elektra apart, dus bij overstappen van gas én elektra dien je de bedragen te verdubbelen.

 

180 dagen

Wanneer het huidige contract binnen 180 dagen afloopt is het ook mogelijk om het contract al af te sluiten, maar de daadwerkelijke overstap uit te stellen tot wanneer het contract is afgelopen.
 

Sluit aan bij EnergiQ

 Hulp bij het afsluiten

Heb je liever dat wij contact met je opnemen? Dat kan natuurlijk ook! Wanneer je voor de onderstaande optie ‘Vul uw gegevens in’ kiest krijg je een formulier te zien. Vul deze alstublieft volledig in, zodat wij je beter kunnen helpen. Na het versturen van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard kan je ook altijd bij ons langskomen voor meer informatie of een advies. Wij helpen je graag verder! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even bellen (0111-412 647) of e-mailen (info@samangroep.nl).
 

Vul je gegevens in

 

Wat zeggen onze klanten?

“Saman EnergiQ is ook nog eens flink goedkoper. We gebruiken best veel energie en voor ons scheelt het 300 à 400 euro per jaar.”
Liesbeth Overdevest - Kattendijke
"EnerqiQ nam de administratie uit handen en regelde de opzegging bij Delta. Ja, ik kan iedereen aanraden te kijken naar een overstap, zeker met zulke prijsverschillen.”
Hans Bongers - Burgh-Haamstede