Over EnergiQ

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. De energiemarkt is volop in beweging en de Saman Groep is er met Saman EnergiQ helemaal klaar voor. Al jaren lang zorgen wij ervoor dat u op een duurzame manier energie kunt besparen of zelf opwekken. Nu biedt Saman EnergiQ ook de levering van energie aan waarmee iedereen kan profiteren van voordelige energie uit Zeeland!

Wij laten u zien waar uw energie vandaan komt en helpen u graag om inzicht te krijgen in uw energierekening. Heldere voorwaarden en geen ingewikkelde en ondoorzichtige facturen. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bereiken per telefoon, e-mail en uiteraard kunt u ook gewoon bij ons langskomen voor extra uitleg. Alles goed geregeld en duidelijk uitgelegd, daar staan wij voor!

Saman EnergiQ is wederverkoper voor energie namens vergunninghouder ServiceHouse B.V. Alle overeenkomsten voor levering van energie die Saman EnergiQ sluit, worden door ServiceHouse afgehandeld. Uw energiecontract wordt afgesloten met Saman EnergiQ, handelsnaam van ServiceHouse B.V., welke ook de energienota’s zal sturen. Met vragen over de energielevering kunt u ons bereiken op 0111 - 412 647.  


 


Waar staan wij voor?

 1. Echte groene stroom van Zeeuwse bodem

  Weet u waar uw stroom vandaan komt? Wij laten u wél zien waar uw stroom vandaan komt en zorgen ervoor dat deze echt duurzaam is! Dus 100% Zeeuws en 100% duurzaam.

 2. Transparantie en eerlijke keuzes

  Onduidelijke energierekeningen, voorwaarden en kleine lettertjes? Wij geven u echt inzicht in uw energierekening. En heeft u vragen? Dan belt u ons gewoon op of komt u bij ons langs en helpen we direct!

 3. 10% tot 15% goedkoper prijsbeleid

  Veel energiebedrijven komen het eerste jaar met een aantrekkelijk aanbod en daarna gelden de reguliere prijzen. Wij hanteren een stabiel 10% tot 15% goedkoper prijsbeleid. Niet alleen nu, maar ook later!

 4. Slimmer met energie omgaan

  EnergiQ staat voor eerlijke energie en innovatie. Wij willen niet alleen staan voor de levering van stroom en gas maar willen ook helpen met het slimmer omgaan met energie. De groenste energie is de energie die u niet verbruikt.

Wat zeggen onze klanten?

"We vinden het belangrijk om te kiezen voor groene, Zeeuwse energie en we wilden graag iets terugdoen voor de natuur en het milieu.”
Henriëtte Swartjes - Biggekerke
"EnerqiQ nam de administratie uit handen en regelde de opzegging bij Delta. Ja, ik kan iedereen aanraden te kijken naar een overstap, zeker met zulke prijsverschillen.”
Hans Bongers - Burgh-Haamstede