Over EnergiQ

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. De energiemarkt is volop in beweging en de Saman Groep is er met Saman EnergiQ helemaal klaar voor. Al jaren lang zorgen wij ervoor dat je op een duurzame manier energie kunt besparen of zelf opwekken. Nu biedt Saman EnergiQ ook de levering van energie aan waarmee iedereen kan profiteren van voordelige energie uit Zeeland!

Wij laten je zien waar jouw energie vandaan komt en helpen je graag om inzicht te krijgen in jouw energierekening. Heldere voorwaarden en geen ingewikkelde en ondoorzichtige facturen. Heb je vragen dan kan je ons altijd bereiken per telefoon, e-mail en uiteraard kan je ook gewoon bij ons langskomen voor extra uitleg. Alles goed geregeld en duidelijk uitgelegd, daar staan wij voor!


 


Waar staan wij voor?

 1. Echte groene stroom van Zeeuwse bodem

  Weet je waar jouw stroom vandaan komt? Wij laten je wél zien waar je stroom vandaan komt en zorgen ervoor dat deze echt duurzaam is! Dus 100% Zeeuws en 100% duurzaam.

 2. Transparantie en eerlijke keuzes

  Onduidelijke energierekeningen, voorwaarden en kleine lettertjes? Wij geven je echt inzicht in jouw energierekening. En heb je vragen? Dan bel je ons gewoon op of kom je bij ons lang en helpen we direct!

 3. 10% tot 15% goedkoper prijsbeleid

  Veel energiebedrijven komen het eerste jaar met een aantrekkelijk aanbod en daarna gelden de reguliere prijzen. Wij hanteren een stabiel 10% tot 15% goedkoper prijsbeleid. Niet alleen nu, maar ook later!

 4. Slimmer met energie omgaan

  EnergiQ staat voor eerlijke energie en innovatie. Wij willen niet alleen staan voor de levering van stroom en gas maar willen ook helpen met het slimmer omgaan met energie. De groenste energie is de energie die je niet verbruikt.

Wat zeggen onze klanten?

“Saman EnergiQ is ook nog eens flink goedkoper. We gebruiken best veel energie en voor ons scheelt het 300 à 400 euro per jaar.”
Liesbeth Overdevest - Kattendijke
"EnerqiQ nam de administratie uit handen en regelde de opzegging bij Delta. Ja, ik kan iedereen aanraden te kijken naar een overstap, zeker met zulke prijsverschillen.”
Hans Bongers - Burgh-Haamstede