Onze energie

De wereld van energie is snel aan het veranderen. Het leveren van energie is niet meer exclusief voorbehouden aan de traditionele en grote energieleveranciers. Integendeel want zij zijn steeds minder goed in staat aan te sluiten bij de wensen en behoefte van klanten aan duurzame en eerlijke keuzes op het gebied van energie.

Veel mensen zien door de bomen het duurzame bos niet meer en willen een duidelijk en transparant advies. Mede om die reden biedt Saman EnergiQ de levering van duurzaam opgewerkte energie aan haar bestaande, maar ook aan nieuwe klanten. Het eerlijke rendement van duurzame keuzes; uit Zeeland!

Voordelige energie van Zeeuwse bodem!

Stroom en gas, 100% groen

  1. Onze stroom

    De stroom van EnergiQ is afkomstig uit lokale energiebronnen van windmolens en zonnepanelen. Groene stroom dus. EnerqiQ zorgt dat de stroom die u afneemt ook daadwerkelijk duurzaam en lokaal wordt opgewekt. Zo draagt u bij aan de vergroening van de energieproductie.

    Over onze stroom

  2. Ons gas

    EnergiQ werkt aan de vergroening van het gas. Voor elke 1000 m³ gas stort EnergiQ €5,00 in het Zeeuws Klimaatfonds. Het Zeeuws Klimaatfonds ondersteunt hiermee duurzame energieprojecten voor scholen, sportaccommodaties, clubhuizen, brandsweerkazernes, campings e.d.

    Over ons gas

Wat zeggen onze klanten?

"We vinden het belangrijk om te kiezen voor groene, Zeeuwse energie en we wilden graag iets terugdoen voor de natuur en het milieu.”
Henriëtte Swartjes - Biggekerke
"EnerqiQ nam de administratie uit handen en regelde de opzegging bij Delta. Ja, ik kan iedereen aanraden te kijken naar een overstap, zeker met zulke prijsverschillen.”
Hans Bongers - Burgh-Haamstede